Bloggen?! Nu even niet…

Bloggen?! Nu even niet…

Bloggen?! Nu even niet…

Bloggen?! Nu even niet… Het valt me zwaar op het moment om regelmatig  en meer dan een keer per maand te gaan schrijven. Er zijn zoveel dingen aan de gang in mijn leven die nu een prioriteit hebben. De webshop en mijn therapie om weer een beetje de oude te worden en uit mijn huidige situatie te komen. Beide als voornaamste prioriteiten.

Regelmaat is belangrijk als je blogt

Regelmaat is een van de belangrijkste dingen als je blogt. Zo hou je het levend. En zo blijven lezers op je blog komen. Ik heb nog zoveel onderwerpen die ik voor jullie wil gaan opschrijven dat het bijna moeilijk is om te gaan kiezen welke als eerste aan de beurt komt. Ik heb nog zoveel brieven aan mijn moeder in mijn hoofd zitten, maar het komt er gewoon even niet uit nu. Vorige maand in mei was de eerste keer dat ik maar een blog heb gepost. Zo stond het niet op mijn planning. Eigenlijk vind ik dat jammer dat ik het nu door alle omstandigheden en wirwar niet zo goed bij hou allemaal…

Baby-steps en nog zo veel te doen To Do Dadara Copyright

♪ Zo veel te doen, ik heb nog zo veel te doen… Mijn therapeut zei dat ze vond dat er erg veel chaos is in mijn hoofd op dit moment en dat ik weer terug moet gaan naar de baby-steps. Ik ben het met haar eens maar vind het enorm moeilijk om het allemaal te doseren en in de juiste balans proberen te doen. Zonder dat ik mezelf en mijn ambities in de weg zit. Mijn to-dolijst is dan ook erg lang, zelfs zo lang dat ik hier twee grote en een kleine whiteboard aan de muur heb hangen. Er zit wel een systeem in, dat wel.

Het kleine whiteboard hangt precies voor mijn neus op ooghoogte als ik aan mijn bureau zit. Hier staan de meest urgente dingen op. Terwijl ik dit schrijf, realiseer ik mij dat ik mezelf niet boven aan heb staan op dit moment. Het gaat over de webshop. Op de andere twee whiteboards staan een overzicht voor mijn 3 website projecten (Celestial Rebel Blog, Webshop en het educatieve platform wat nu al een tijd bewust on hold staat) en rooster waarop ik aangeef wat en waar ik op welke dag aan zou moeten werken. Ik loop over op het moment…

bloggen nu even niet Hoe gaat het nu met je?

Om maar direct met de deur in huis te vallen: het gaat gewoon al een tijd behoorlijk klote en het schiet allemaal niet op. Burn-out, depressie, trauma en volgens verschillende professionals on top of that een of meer persoonlijkheidsstoornissen. Dat zie je niet aan de buitenkant of op social media, maar lekker gaat het echt niet. Het kost me steeds meer moeite om vol te houden in mijn situatie. Ik zie het vaker niet meer zitten dan wel. Vanmorgen moest ik een voortgangsrapportage schrijven voor mijn coach bij de paardentherapie, ja ik volg nu al twee maanden een coaching met paarden naast de rouwverwerkings-therapie bij een andere instelling. Mijn rouw en verdriet lijkt er zelfs na “al die jaren” echt niet minder op te worden, maar ik groei wel…

En ik zit ook nog in een vervelende cirkel van doorverwijzen en patiënten stops omdat er telkens gezegd wordt dat mijn problemen te complex zijn. Uitermate irritant! Ik ben daarom boos over het Nederlands zorgstelsel systeem want dat werk dus echt heel erg slecht! En kost ook nog eens veel te duur want je betaald je helemaal scheel voor iets wat je niet krijgt, boeven zijn het!

Het liefst zou ik wat ik heb geschreven over mijn voortgang een-op-een gewoon op mijn blog zetten. Maar in mijn blog avontuur is er iets gebeurt waardoor ik nu dus niet meer zo goed durf om zo ontzetten openhartig over mezelf en mijn leven te schrijven. Open en bloot online op het internet. De oorzaak weet ik wel, daar heb ik eerder iets over geschreven in een blog. Stom dat het zo moest lopen, vindt je niet? Some only draw the energy and give nothing in return. That’s life as it seems and life sucks mostly at the moment…

Stop even nu…!

Het is allemaal wat veel op het moment en ik merk dat ik mezelf in mijn situatie in de vingers snij met wat ik allemaal wil doen, waar ik aan werk. Het belangrijkste is nu dat ik weer even terugkom bij mezelf en het zorgen voor mezelf op nummer 1 zet. Want ik loop mezelf alweer een beetje voorbij en zo raak ik het overzicht kwijt. Vaak heb ik het gevoel dat ik in een soort van neerwaartse spiraal zit ondanks dat het aan de buitenkant helemaal niet zo lijkt.

Juli blogs, veel belovend

Er staan voor juli wel twee blogs op de planning waar ik een duidelijk idee over heb want op 6 juli is Celestial Rebel Personal Lifestyle Blog jarig en wil ik ook weer een webshop blog schrijven voor de webshop blogserie. Misschien is dan ook de motivatie wat meer terug. En is er hopelijk wat meer ruimte om de woorden uit mijn pen (lees toetsenbord) te laten vloeien. Belofte maakt schuld. Komende maand staan er zoals gezegd dus wel weer twee blogs op de planning. Ik voel echt dat ik die wil schrijven. Zie je nu hoe moeilijk het is voor mij om enerzijds te zeggen: pas op de plaats, en anderzijds: doorgaan meisje! Doorgaan is echt mijn zwakste punt en dan niet in de zin van dat ik er de rem er makkelijk op kan zetten. Doorgaan doet mij op dit moment alles behalve goed…

Het was een korte blog-update, het zou zonde zijn als er in de blog timeline een gat komt te vallen. Dat is dan ook de grootste reden dat ik dit met heel veel moeite heb opgeschreven…

Tot juli!

~★~

Dadara Facebook

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest