Celestial Rebel Blog Beginnen: 1001 ideeën

Celestial Rebel Blog Beginnen: 1001 ideeën

Celestial Rebel blog beginnen, niet zomaar een project

Het idee om een Celestial Rebel blog te beginnen zit al jaren in mijn rechter grote teen. En nu is het dan eindelijk tot uitwerking gekomen door het idee in de praktijk te brengen. Met deze nieuwe Celestial Rebel blog website. De voorbereiding: hosting, domeinnaam registreren, website ontwerpen, uitzoeken waar die blog dan over moet gaan, wie is de doelgroep, hoe zet je je nieuwe website in de markt? Er is behoorlijk wat tijd, werk, brainstorm en een minimale financiële investering aan vooraf gegaan. Nu staat die dan online: Celestial Rebel Blog website!

De onderwerpen, categorieën

Wat kun je zoal verwachten van deze Celestial Rebel blog website? Ik zal onder mijn pseudoniem Celestial Rebel (vertaald: Hemelse Rebel) regelmatig stukjes gaan schrijven. Stukjes over uiteenlopende onderwerpen waar mijn interesses liggen. Zo krijg je een kijkje in wat er omgaat in mij en mijn leven. Sommige onderwerpen zullen erg persoonlijk zijn zoals Brieven aan mijn moeder. Daar schrijf ik brieven aan mijn overleden moeder, omdat ik haar nog steeds ontzettend mis. En om mijn verdriet beter een plek te kunnen geven.

Een ander onderwerp is mijn Mercedes-Benz camperbus. Deze camperbus heb ik geërfd van mijn moeder. Ze heeft de bus helemaal zelf gebouwd en het is de bedoeling dat ik langzaam aan de bus naar mijn hand ga verbouwen en naast zelf mooie reizen maken de bus ook voor de verhuur zal aanbieden. Lees er alles over in de blog categorie Celestial Bus.

Met de tijd zal het aantal onderwerpen gaan groeien. Het is al gebleken dat ik voor deze blog website niet een specifieke niche kon vinden, omdat dat ik graag wil schrijven over mijn verschillende interesses en het daarom niet bij een onderwerp wil houden waar mijn passie ligt. Celestial Rebel Blog: Muziek, wellness, beauty en fashion, spiritualiteit, gezond lekker eten en mijn moeder.

  • Celestial Rebel – persoonlijke berichten met uiteenlopende onderwerpen
  • Brieven aan mijn moeder – omdat ik je mis
  • Celestial Bus – mijn Mercedes-Benz camper bus, reis blog
  • Mind, Body & Soul – wellness, spiritualiteit, gezondheid
  • Muziek – een rode draad in mijn leven

Sieraden en Shop

Naast dat ik het leuk vind om via deze Celestial Rebel blog website van alles met jullie te delen, maak ik graag handgemaakte sieraden. Denk hierbij aan armbanden, kettingen en oorbellen. Dat idee is opnieuw ontstaan, omdat ik me geen raad wist toen ik de kralen verzameling van mijn moeder ook heb geërfd. Ik wilde haar kralen verzameling niet weggeven of erger weggooien. Het beste idee leek mij daarom om er handgemaakte sieraden van te maken.

In eerste instantie was het niet de bedoeling om die ook te koop aan te bieden edoch inmiddels zijn het al best veel kettingen, armbanden en oorbellen bij elkaar. Het zou zonde zijn als dat gewoon hier in de kast staat. Er zit vast iets tussen van jouw smaak. Krachten bundelen, de sieraden Shop: De webshop is in ontwikkeling, je kunt daar binnenkort online handgemaakte sieraden kopen van Celestial Jewelry en Marx Sieraden van Amsterdam Handwork Guild.

Celestial Rebel Blog: Het is begonnen!

Dit is een introductie wat je kan verwachten van mijn nieuwe blog. Het zal moeten groeien, continue geoptimaliseerd worden en uitgebreid. Ook zal als de tijd er rijp voor is de Celestial Rebel Handgemaakte Sieraden Webshop aan gekoppeld worden. Tot die tijd ben ik aan het leren hoe je een goede blog opzet en onderhoud. Het is een spannend avontuur wat ik hier ben aangegaan en dit project zal continue op allerlei manieren in ontwikkeling zijn. Hou deze website in de gaten…!

Social Rebel

Volg Celestial Rebel op social media via de volgende kanalen:

https://www.facebook.com/celestialrebelz/

https://www.instagram.com/celestialrebelz/

~★~

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest