Mijn 5 favoriete wellness resorts, gewoon heerlijk

Mijn 5 favoriete wellness resorts, gewoon heerlijk

Mijn 5 favoriete wellness resorts

Wellness is echt mijn ding…! Regelmatig ga ik naar een van mijn 5 favoriete wellness resorts. Heerlijk naar de sauna en hou een time-out voor een fijne dag vol met afwisselend water, stoom, bubbels, kou, hitte en wellness. Van 10.00u in de ochtend tot soms wel 22.00u in de avond kan ik mij uren en uren vermaken. Van sauna naar stoom- of bubbelbad en van warme naar koude douche om vervolgens even te gaan zwemmen in het zwembed. Mijn ultieme wellness dag is een zonnige dag. Een dag dat de zon volop schijnt en je lekker in je blootje op je eigen manier, in je eigen tempo helemaal kan ontstressen en onthaasten.

Mind, Body & Soul

Om zo een relax dag helemaal af te maken, reserveer ik vaak een en soms meer behandelingen. Zoals een lange massage, lichaamspakking met detox algen, Hammam of Rasul met klei. Een bezoekje aan de schoonheidsspecialiste voor een gezichtsbehandeling doe ik eigenlijk nooit. Mijn hele wellness ritueel gaan mij vooral om te ontspannen in mijn lichaam en gedurende dat proces meer rust te krijgen in mijn hoofd. Terwijl de sauna meester een opgiet sessie geeft waarbij water met geurende etherische oliën op de sauna haard word gesprenkeld, ontstaat er even een hogere luchtvochtigheid. Vervolgens wappert de sauna meester met verschillende waaiers de hete vochtige lucht door de ruimte. Zo ontstaat een extra hoge temperatuur. Een opgiet sessie is voor mij net als mediteren voor veel mensen.

Dit zijn ze dan

Er zijn een paar wellness resorts die absoluut mijn favoriet zijn. De ambiance is prachtig, het eten is er lekker en de service is goed en niet geheel onbelangrijk: de behandelingen zijn fantastisch. Dus belangrijke ingrediënten om een dagje heerlijk te ontspannen en jezelf van top tot teen te verwennen en lekker tot rust te komen.

Hier volgend ze dan, mijn favoriete wellness resorts, in random order:

~★~

Ga terug naar Mind, Body & Soul

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest