Time-out nu even ontspannen. Lekker ontstressen!

Time-out nu even ontspannen. Lekker ontstressen!

Time-out, nu even ontspannen. Lekker ontstressen!

In de blog categorie Mind, Body & Soul zal ik informatieve artikelen schrijven over spiritualiteit, wellness, en gezondheid. Dus: Time-out, nu even ontspannen. Lekker ontstressen! Praktische tips uit eigen ervaring, maar ook geleerd door professionals. Van gezonde voeding tot yoga. Van spiritualiteit tot lekkere wierook. En van fashion tot beautytips en van meditatieoefeningen tot massage.

Je kunt reviews vinden van beauty producten die ik gebruik of producten die zeker de moeite waard zijn om eens te proberen. Advies over fijne sympathieke instructeurs die je kunnen helpen als het niet helemaal alleen lukt. Bijvoorbeeld die masseur die een bezoekje meer dan waard is of een sympathieke personal trainer die echt motiveert en resultaat geeft.

Mind, Body & Soul

Uiteenlopende onderwerpen over Mind, Body & Soul, die mij aanspreken waar ik jou graag over wil vertellen. Een blog onderdeel met tips en mijn ervaringen om geestelijk en lichamelijk gezond te blijven, om lekker(der) in je vel te zitten. Het is belangrijk om regelmatig even een time-out te nemen. Tijd vrij te maken om te ontspannen en te ontstressen. Een moment voor jezelf in plannen en je even niet te laten storen door je telefoon of je kinderen en huisgenoten.

Inspiratie

Naar buiten om te wandelen en te genieten van je omgeving. Een gezonde smoothie of een heerlijke maaltijdsalade voor jezelf maken. Jezelf verwennen met een voetmassage gevolgd door een warm voetenbad met etherische olie. Tips om nu echt een keer van de bank te komen en gebruik gaan maken van je dure sportschool abonnement, je hebt dat immer aangeschaft om beter voor jezelf te zorgen. Op een vrije avond in het weekend van je badkamer je eigen privé spa maken, of je nu een bad hebt of een douche. Het maakt niet uit. Zolang je maar wel probeert tijd voor jezelf te maken, dat wel is essentieel. Even een reset. Time-out, nu even ontspannen. Lekker ontstressen! Het zal je goed doen!

Dus neem die time-out voor jezelf om lekker te ontspannen en te ontstressen. Je hebt het verdient!

Wil je weten wat mijn favoriete wellness resorts zijn, klik dan hier.

~★~

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest