Celestial Social Media Rebel

Celestial Social Media Rebel

Celestial Social Media RebelCelestial Community

Nu heb ik alle socialmedia-accounts voor Celestial Rebel wel op een rijtje. Wat begon met een Facebook- en Instagram account is nu uitgegroeid naar Twitter, YouTube en Pinterest. Niet dat ik al super veel volgers heb ofzo maar het is erg leuk om via die kanalen nieuwe mensen te ontmoeten online op social media. Ik voel me een echte Celestial Social Media Rebel!

Op facebook heb ik allemaal geweldige groepen en community’s ontdekt waar verschillende bloggers uit alle windstreken  van de wereld bij elkaar komen om tips & tricks uit te wisselen. In die groepen zitten oprecht geïnteresseerde mensen die allemaal een blog hebben in een eigen niche. Sommige niet zo verschillend, lijken op elkaar en andere echt heel origineel. Het is fijn om me online te begeven met gelijkgestemden.

Volgers en likes

Het is heel erg leuk om te zien hoe wij in die verschillende online community’s allemaal toch ook een beetje concullega’s zijn maar de support is enorm. Ik had geen idee dat er zulke leuke acties op touw gezet worden om elkaar te helpen meer volgers en likes te krijgen. Vooral op Facebook en Instagram. Het is een voor wat hoort wat ruil systeem. Like voor like en volgen voor volger. Zonder enige financiële advertentie investering. Het is een zuivere handel in elkaar een like of nieuwe volger te gunnen. De gunfactor is enorm hoog.

Blog Avontuur met Twitter gedoe

Zo als je kan merken word ik steeds enthousiaster over mijn pas prille blog avontuur en alles wat daar mee te maken heeft. Onderweg werd mij aangeraden om enkele socialmedia-accounts aan te maken voor de Celestial Rebel blog. Wat Twitter betreft was dat nog al een dingetje want het nieuwe account werd direct geschorst, omdat het niet zou voldoen aan de richtlijnen.

Geen idee wat dan niet goed was want ik had alleen maar een account gemaakt en een profiel foto toegevoegd. Ik kreeg niet eens de kans om iemand te volgen, laat staan een tweet te schrijven. Nadat ik meermaals contact had opgenomen met twitter support en daar geen gehoor kreeg, heb ik eergister heb ik een nieuw account aangemaakt met een ander email adres. Celestial Rebel leeft nu toch ook op Twitter.

Insta marketing

Twee dagen nadat ik het Instagram account voor Celestial Rebel had aangemaakt kreeg ik een email bericht van een mij onbekende influencer. Ze gaf aan dat ze wilde samenwerken als ik interesse zou hebben. Omdat ik reuze nieuwsgierig was naar hoe zo een samenwerking dan in zijn werk zou gaan heb ik de email beantwoord. Het bleek uiteindelijk dat de betreffende persoon voor een marketing bureau werkt en dat je voor een bepaald geldbedrag een x aantal likes en volgers kon kopen. Hoe hoger het bedrag, hoe meer likes en volgers.

Natuurlijk had ik in de wandelgangen wel eens gehoord van dat soort praktijken, ik had echter nooit gedacht dat ik zelf door zo een bedrijf benaderd zou worden. Er zijn ontzettend veel slimme ondernemers in die markt gesprongen. Sommige louche en andere wel betrouwbaar, maar niet te betalen. Voor mezelf denk ik niet dat dat de weg is die ik op wil gaan. Om op die manier tegen betaling snel volgers en likes te krijgen. Waarschijnlijk ook nog van mensen die het niet direct interesseert waar mijn blog over gaat en de daaraan gekoppelde socialmedia-accounts.

Geef mij maar de gepassioneerde community’s waar het gaat om ruilhandel zo zou je kunnen zeggen. Een like voor een like, een volger voor een volger. En daarbij ook nog oprecht leuke feedback of opbouwende kritiek om nog beter te worden in wat we doen online.

Social Chain

Celestial Social Media Rebel

~★~

Ga terug naar Celestial Rebel

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest